• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Eriksen scorede første Inter-mål: Træneren kræver meget mere af ham

Foto: Getty Images

Inters cheftræner Antonio Conte er stadig langt fra tilfreds med Christian Eriksen, som stadig mangler sit tempo og sin intensitet, mener træneren.

Af Oliver Okstrøm

Inter snuppede torsdag aften en sejr på 2-0 over Ludogorets på udebane, hvilket også blev kampen, hvor Christian Eriksen fik scoret sit første mål for sin nye, italienske klub. Dog forventer Inter-træner Antonio Conte meget mere af danskeren.

Det fortæller han i et interview med Sky Sport Italia.

Læs også:Video: Eriksens første Inter-mål satte holdet i gang mod Ludogorets

- Han gjorde det godt i aften, men der er meget arbejde foran ham, og jeg tror, at han kan gøre det meget, meget bedre. Jeg er glad for målet, fordi det hjælper på selvtilliden, men han skal genfinde det tempo og den intensitet, som har været en styrke i hans spil de seneste år, siger Conte.

Inter-trænerne peger endvidere på, at danskeren heller ikke er kommet helt på 100 procent endnu, men det er ikke noget, som han er nervøs for.

Læs også:Sana husker tilbage: Fischer, Eriksen, Schöne - vi havde et fantastisk hold

- Vi ved, at vi købte en spiller, som kan løfte kvaliteten fra første minut og fra bænken. Jeg tænker på det bedste for Inter og på at integrere en spiller på den bedste måde - hvor andre tænker på andre ting. Han kan klart gøre det bedre, ligesom hele holdet kan, fastslår Eriksens nye træner.

Foruden scoringen blev det også til et skud på overliggeren fra Eriksen, og så lagde han det hjørnespark ind i feltet, som blev til et straffespark efter hånd på bolden. Det førte til den anden scoring i kampen.

Returkampen mellem Inter og Ludogorets spilles om en uge i Milano.

Læs også:Sparsom spilletid til Eriksen i stor Inter-skuffelse

Læs også:Conte: Eriksens middelmådige præstationer er naturligt

Læs også:Inter-profil skadet – misser topbrag i Serie A

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.