• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Et vanvittigt derby: Malmö-spiller forventer udsolgte kampe mod FCK

Foto: Getty Images

Marcus Antonsson glæder sig til Europa League-kampene mod FC København. Det er den slags kampe, man som gerne vil spille.

Af Anders Dehn

FC København dominerer dansk fodbold i disse år, og Malmö FF dominerer svensk. Der er endda kun 40 kilometer mellem de to klubbers hjemmebaner. Så når de i efteråret mødes i Europa League, kommer det til at gå hedt for sig.

Det forudser svenskernes angriber Marcus Antonsson. Han glæder sig over, at Malmö FF slap for hold som Manchester United, Arsenal og AS Roma og i stedet fra Dynamo Kiev fra øverste seedningslag, og at han og holdkammeraterne kan se frem til to slag om håneretten hen over Øresund.

Læs også: Malmö-dansker om FCK: De er bedre end FC Midtjylland

- FCK er også et fantastisk sjovt møde. Det kommer til at blive et vanvittigt derby. Jeg har ikke styr på Lugano (gruppens fjerde hold, red.), men alle kampe i Europa er svære. Jeg ser mange store muligheder med den her lodtrækning, siger han til Fotbollskanalen.

Antonsson mener, at møderne med FC København både kommer spillerne og tilskuerne til gode. Og at der kommer mange af sidstnævnte.

- Det er selvfølgelig rigtig sjovt for fans og for os spillere. Det er den slags kampe, man gerne vil spille. Det er "hede" derbyer. Jeg bliver overrasket, hvis ikke begge kampe bliver udsolgt, siger han.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår de to øresundsderbyer skal spilles.

Superliga

Mere Superliga

Fokus