• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

Evra i karantæne for at sparke egen fan i hovedet: Større straf på vej

Evra i karantæne for at sparke egen fan i hovedet: Større straf på vej
Foto: Aitor Alcalde/Getty Images

Det har foreløbig kostet Patrice Evra én karantænedag, at han sparkede en Marseille-fan i hovedet torsdag aften, men UEFA har kun lige indledt sin efterforskning og vil givetvis tildele franskmanden yderligere straf.

Af Anders Dehn

Tidligere fredag kom det frem, at Olympique Marseille har indledt en intern undersøgelse af, hvad der skete torsdag aften, da nogle af klubbens spillere kom i klammeri med en gruppe fans forud for Europa League-kampen mod Vitória de Guimarães.

Det hele kulminerede, da Patrice Evra sendte et spark i hovedet på en fan, og klubben kritiserede både spilleren og tilhængeren for deres opførsel i sagen. Det er dog ikke kun Marseille, der har tænkt sig at se nærmere på den.

Læs også: Patrice Evra sparkede egen fan i hovedet: Klubben indleder undersøgelse

Også UEFA har indledt en efterforskning, oplyser forbundet på sin hjemmeside. Det står dog allerede klart, at Evra har fået én spilledags karantæne, som han skal afsone, når Marseille gæster Konyaspor i næste runde.

Det ventes dog, at UEFA lander på en noget mere alvorlig straf, når disciplinærudvalget mødes den 10. november. 

Sammenstøddet mellem spillere og fans opstod, efter fansene tilsyneladende havde forceret et hegn eller barriere, der skulle adskille dem fra banen. Som man kan se i videoen herunder, havde de pludselig fri adgang til spillerne, der varmede op.

Kampen endte i øvrigt 1-0 til Vitória de Guimarães. RB Salzburg topper Europa Leagues gruppe I med Marseille på andenpladsen og Vitória de Guimarães på fjerdepladsen efter Konyaspor.

Superliga

Mere Superliga

Fokus