• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kristian Porse

Falk efter første Riga-kamp: Den var vanskelig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FCK-midtbanespilleren indrømmer, at torsdagens kamp mod Riga viste sig at være meget vanskelig. Han forklarer, at det er svært at nedbryde 11 mand, der står bag bolden og forsvarer.

Af Kristian Porse

FC København slog torsdag aften Riga FC med 3-1 efter en kamp, der viste sig at give hjemmeholdet vanskeligheder. 

De danske mestre havde nemlig svært ved at skabe de helt store chancer, og det så længe ud til, at de skulle gå fra kampen med et svært udgangspunkt. Heldigvis fik Mohamed Daramy ændret på det faktum dybt inde i overtiden, hvor han scorede til 3-1 efter et flot oplæg af nyindkøbet Michael Santos, der kom på banen for løverne fra anden halvlegs start.

Men selvom udgangspunktet endte med at være godt efter kampen, så indrømmer FCK-spilleren, Ramus Falk, at Riga-mandskabet gjorde det svært for hjemmeholdet i store dele af kampen. 

- Den var vanskelig. De kommer på 1-1 på det eneste de egentlig har, hvor vi egentlig har haft muligheden for at score to eller tre gange. Det gør, at kampen bliver svær, og det er jo svært at nedbryde 11 mand, siger han til TV3+. 

Midtbanespilleren var samtidig glad for, at de to indskiftere, Michael Santos og Mohamed Daramy, endte med at sikre et godt udgangspunkt. Han mener, at den slags indhop er, hvad FCK har brug for i øjeblikket. 

- Det er super dejligt og virkelig stærkt. Vi har virkelig brug for mange spillere lige nu, og derfor er det dejligt, at de allerede nu gør et godt indtryk, siger han. 

Returkampen mellem Riga FC og FC København spilles torsdag den 29. august kl. 18:45. 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus