• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Falk om central rolle: Havde ikke set det komme

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rasmus Falk har etableret sig på den centrale midtbane for FC København - noget, han for et par år siden ikke havde troet på.

Af Kenneth Jensen

Han har altid været en dygtig og gennembrudsstærk spiller, der oftest spillede på kanten, hvor han kunne gå både den ene og den anden vej rundt om forsvaret.

Men i sidste sæson begyndte Rasmus Falk at få chancer på den centrale midtbane, og de chancer har han grebet.

Den tidligere OB'er er nu fast mand på FCK-holdet, og han er oftest at finde inde i maskinrummet, hvor han både leder og fordeler og kommer i gode løb frem i banen.

Måske også torsdag aften, når FC København møder Slavia Prag på udebane og skal bruge point for fortsat at have en realistisk mulighed for at gå videre i turneringen. 

Men det lå ikke lige i kortene, at det var sådan, det skulle ende for fynboen.

- Hvis du havde spurgt mig for to år siden, da jeg kom til FCK, om jeg lå og spillede på den centrale midtbane for dem, så havde jeg nok ikke set det komme.

- Men det er faldet sådan ud, at jeg har været glad for det. Jeg kan godt lide at være på bolden, og derinde har man den meget, siger Rasmus Falk til Ritzau.

Selv om han har spillet meget på den centrale midtbane, er det nok mest sandsyligt, at han spiller på kanten torsdag, fordi Viktor Fischer er skadet og ikke til rådighed.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus