FCK-anfører om brændt straffespark: Det er hvad der sker

Carlos Zeca mener, kampen mod Celtic fik to vidt forskellige halvlege. Og et brændt straffespark hører med til sporten, siger han.

F.C. København fik torsdag aften et 1-1-resultat på hjemmebane mod et velspillende Celtic-hold.

De skotske mestre var i hvert fald godt kørende i første halvleg, hvor de rullede det ene angreb efter det andet ned over en lidt usikker FCK-defensiv, hvilket også kastede en enkelt scoring af sig.

I anden halvleg var billedet noget anderledes. Rollerne blev byttet om, og det bemærkede Carlos Zeca også. FCK-anføreren mener, det danske hold først blev taget lidt på sengen men så kom meget bedre med efter pausen.

- Vi var overrasket over tempoet (i første halvleg, red.). Det gjorde det svært for os. I anden halvleg er vi meget bedre. Vi spiller bedre, siger den 31-årige græker til 6’eren efter kampen.

F.C. København ikke bare udlignede, holdet fik også mulighed for at tage føringen i anden halvleg, da et straffespark blev tildelt den danske hovedstadsklub. Jens Stage sendte dog det store tilbud på stolpen, og derfor blev det 1-1 mellem de to mandskaber.

Carlos Zeca forsvarede bagefter den uheldige straffesparkssynder, som han ellers havde stor tillid til.

- Det er hvad, der sker. Jeg var ellers sikker på, han vil score. Han havde glædet sig til at score et mål, siger anføreren om sin holdkammerat.