Der venter en svær modstander i Europa League, forudser Johan Lange. FC København skal ramme deres topniveau for at slå de stærke russere.

Da der blev trukket lod til Europa League-gruppespillet, fik FC København ikke nogen kassekampe mod store europæiske modstandere. Til gengæld fik holdet en udmærket mulighed for videre avancement mod Lokomotiv Moskva, FC Zlin og FC Sheriff Tiraspol.

De danske mestre indleder gruppespillet mod den forventligt sværeste modstander, når Lokomotiv Moskva torsdag kommer på besøg i Parken. Johan Lange, der efter afskeden med Brian Priske både er teknisk direktør og assistenttræner, har da også store tanker om torsdagens gæster.

- Det er en meget kompetent modstander, vi skal op mod. De har fået en rigtig god start i den russiske liga, som rangerer som Europas sjette bedste, hvor de lige nu ligger nummer to efter ni kampe. Så vi skal spille op mod vores bedste for at matche dem, siger Lange til fck.dk.

- Det er en rigtigt international modstander, men vi glæder os til en spændende europæisk udfordring, og vi ved, at vi på hjemmebane i Telia Parken kan levere stærke præstationer. Det går vi efter igen på torsdag.

Lokomotiv Moskva vandt den russiske pokalturnering i sidste sæson og er startet denne sæson stærkt. Holdet ligger, som Johan Lange siger, nummer to i ligaen og har fået 20 point i ni kampe. 

Holdet består desuden af nogle formentlig velkendte navne, herunder den mangeårige Premier League-spiller Vedran Ćorluka, den tidligere Schalke 04-profil Jefferson Farfan og Éder, der afgjorde EM-finalen for Portugal i fjor.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?