FCK deler med Slavia Prag i europæisk langgaber

FC København fik et enkelt point med hjem fra Prag, da de spillede 0-0 mod Slavia i en chancefattig kamp.

I Europa Leagues gruppe C gæstede FC København torsdag aften Slavia Prag. De skulle forsøge at revanchere nederlaget i det omvendte opgør i Parken, men det formåede de ikke, da ingen af holdene formåede at score i en halvkedelig affære.

På hjemmebane havde københavnerne svært ved at skabe chancer, og det blev der ikke ændret ved i Prag. I stedet var det hjemmeholdet, der dominerede på spil og fysik i kampens indledning.

Det kastede ikke de store chancer af sig, men slovakiske Miroslav Stoch forsøgte sig flere gange fra distancen med blandet succes.

FC Københavns enlige skud på mål i hele kampen kom kort før pausen ved Peter Ankersen, som efter et godt løb opad banen afsluttede snert forbi det fjerne stolpe med venstrebenet.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet. Slavia Prag havde bolden meget, men de fik aldrig skabt de helt store chancer.

FC København manglede tydeligvis Viktor Fischer, for den kreative del af spillet var helt fraværende, hvilket afslutningsstatistikken også fortæller alt om.

I Bordeaux tog franskmændene med Lukas Lerager og Andreas Cornelius i startopstillingen imod Zenit. Det lignede længe en sejr til danskerklubben, men Zenit fik udlignet mod slutningen.

Med det ene point indtager FC København gruppens tredjeplads med fem point. Inden de sidste to runder er to point efter Slavia på andenpladsen, mens der er tre op til Zenit. Bordeaux fik sæsonens første point, og de har derfor næsten udspillet deres chance.