• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Andreas Arp

FCK kæmpede bravt, men tabte i Madrid

FC København led endnu et nederlag til Atletico Madrid, der vandt returopgøret på Wanna Metropolitano med 1-0.

Af Andreas Arp

FC København tabte i sidste uge med 4-1 til spanske Atletico Madrid i Parken, og torsdag aften skulle de danske mestre så forsøge at gøre det umulige i returopgøret på Wanna Metropolitano i Europa Leagues sekstendedelsfinaler. 

Kampen i Spanien blev dog væsentligt mere lige end den i Danmark for en uge siden.

Det lignede ellers en ny afklapsning fra kampens start, da Kevin Gamiero allerede bragte hjemmeholdet i front i kampens syvende spilminut. Franskmanden modtog bolden et stykke ude foran feltet, lagde bolden til rette for sit venstreben og kanonerede bolden i nettet. 1-0 til Atletico. 

FC København afværgede dog de største Atletico-chancer i de resterende minutter af første halvleg, og der kom derfor ikke flere mål inden pausen.

Kampen bar generelt præg af, at der var to hold på banen, som begge var fuldt ud bevidste om, at det samlede opgør forlængst var afgjort. Ståle Solbakken skiftede således både Viktor Fischer og William Kvist ud i pausen, satte i stedet Robert Skov og Rasmus Falk på banen og gav Nicolaj Thomsen chancen på den centrale midtbane.

Thomsen gjorde det rigtig fint, og de danske gæster gjorde generelt en fin figur i kampens anden halvdel. Atletico Madrid stod dog stadig for de største chancer, og midtvejs i anden halvleg var det kun takket være en flot redning af Stephan Andersen, at Kevin Gameiro ikke fordoblede føringen.

Atletico Madrid spillede slet ikke i samme gear som i Parken for en uge siden, og efterlod, som kampen skred frem, mere og mere initiativ til de danske gæster.

FC København fik dog aldrig rigtig skabt de nødvendige målchancer for at udligne opgøret, som i stedet endte med en 1-0 sejr til det spanske hjemmehold. 

Diego Simeones tropper er dermed videre til ottendedelsfinalerne efter en samlet sejr over de danske mestre på 5-1. FC København er ude af turneringen.

Du kan se eller gense kampens enlige scoring i videoen over artiklen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.