• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Andreas Arp

FCK-målmand efter Europa-exit: Vi kan godt se os selv i spejlet

FCK's Stephan Andersen vil gerne blåstempe efterårets eventyr i Europa, selvom det kun blev til en fjerdeplads i Europa League-gruppen.

Af Andreas Arp

Det tegnede til at blive en tæt gruppe, da FC København blev trukket op sammen med Zenit Skt. Petersborg, Slavia Prag og Bordeaux i Europa Leagues Gruppe C, og det endte det også med at blive.

FC København spillede seks tætte kampe mod alle de tre modstandere, men efter torsdagens sidste gruppekamp i Telia Parken stod det klart, at danskerne måtte tage til takke med en fjerdeplads. 

Læs også: Bedst og værst: Nicolaj Thomsen er meget langt fra topformen

Superligaens førerhold skabte ellers mange gode muligheder mod franske Bordeaux, der dog alligevel løb med sejren på 0-1:

- Vi manglede lidt det held, som vi havde i Bordeaux, hvor vi scorede i 90. minut. Det er det, som har været udslagsgivende. Det var på hjemmebane, vi skulle have hentet pointene, erkendte målmand Stephan Andersen efterfølgende til Ritzau ifølge Ekstra Bladet.

Læs også: FC København er færdige i Europa: Vi mangler en notorisk målscorer

Den 37-årige FCK-profil ville dog alligevel gerne blåstemple danskernes efterår i Europa:

- Der er altid noget, hvor man tænker, at hvis man kunne lave noget om, så ville man have gjort det, men når det er sagt, så kan vi godt se os selv i spejlet og sige, at vi har leveret en god præstation i Europa, sagde Stephan Andersen.

På vejen til Europa League-gruppespillet slog FC København finske KuPS, bulgarske CSKA Sofia og endelig italienske Atalanta ud af kvalifikationen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus