• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Anders Dehn

FCK overvejer appel: Vi mener, Santos-straf er for hård

Foto: Getty Images

UEFA idømte tidligere i dag Michael Santos tre spilledages karantæne, men FCK mener, straffen er for hård. Derfor har klubben bedt om en skriftlig begrundelse, så den kan bestemme sig for, om den skal appellere.

Af Anders Dehn

Når Europa League og Champions League begynder igen, må FC København som udgangspunkt se bort fra Michael Santos i tre kampe, efter UEFA idømte ham karantæne. Men måske kommer FCK til at appellere.

Sådan lyder det fra klubben, efter UEFA meldte Santos' karantæne ud. Klubben kalder det, der skete mellem Santos og en britisk betjent i returkampen mod Celtic, for et sammenstød, mens UEFA i sin dom kalder det et overfald.

Læs også:UEFA dømmer FCK'er for overfald: Tre spilledages karantæne

- FCK mener, at straffen er for hård, når alle omstændigheder for sammenstødet tages i betragtning. Derfor har vi nu bedt UEFA om den skriftlige redegørelse for sanktionen for at kunne vurdere, om kendelsen skal appelleres, skriver klubben på sin hjemmeside.

Se selv episoden i videoafspilleren i toppen af denne artikel.

Læs også:UEFA straffer Celtic og klubbens manager efter FCK-kamp

FC Københavns to Europa League-opgør mod Celtic har efterhånden fået en række efterspil. I slutningen af marts straffede UEFA Celtic og Neil Lennon med en bøde, fordi manageren ifølge forbundet forhalede kampstarten i det første opgør i København.

Derudover venter Michael Santos fortsat på en sigtelse af det britiske politi for episoden med betjenten. Det var i hvert fald beskeden fra den skotske anklagemyndighed, da tipsbladet.dk spurgte for to uger siden.

Det er endnu uvist, hvornår Santons kan afsone karantænen. Al europæisk fodbold er sat på pause, og FCK mangler således returkampen mod Istanbul Basaksehir.

Læs også:FCK-profil venter stadig på afklaring i sag om overfald

Læs også:Solbakken om truppen: Vi har for få, der er i den bedste fodboldalder

Læs også:FCK-profil køler tanker om udlandet: Stolt af de europæiske kampe

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus