• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Benjamin Lillelund

FCK skal levere stærk holdpræstation

FCK skal levere stærk holdpræstation
Foto: Getty Images/Lars Ronbog

FC København skal præstere som hold, hvis det skal lykkes at dæmme op for CSKA Sofias offensiv, mener Nicolaj Thomsen.

Af Benjamin Lillelund

De er halvvejs i kvalifikationen til Europa League, og i aften tager FC København hul på tredje rundt, når bulgarske CSKA Sofia venter på udebane.

Inden kampen er det spået til at være en helt lige dyst, og her skal spillerne være helt klar til at levere en klassisk FCK-præstation i Europa, hvis det skal lade sig gøre at få et godt udgangspunkt.

- Det bliver en svær opgave. Vi har lige siddet og set lidt videoklip på deres offensive individualister, og de har nogle rigtig dygtige af slagsen. Jeg synes, de ser skarpe ud, men det handler om at levere en god holdpræstation og komme herfra med et godt udgangspunkt, siger Nicolaj Thomsen til fck.dk.

- Vi skal selvfølgelig stå godt som hold. Det handler meget om den defensive organisation. Vi skal være oppe på tæerne og klar på de her offensive spillere, som de har. Vi ved, de er dygtige, men hvis vi står godt som hold, så er jeg sikker på, at vi kommer herfra med et godt resultat.

Kampen mellem FC København og CSKA Sofia fløjtes i gang klokken 19.45.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.