• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

FCK-stopper om Solbakkens tale i pausen: Et godt spark i røven

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ståle Solbakken talte med store ord i pausen af opgøret mod Celtic og gav spillerne et godt spark i røven, siger Ragnar Sigurdsson.

Af Victor Risager

Ragnar Sigurdsson spillede sin første kamp for FC København i Parken siden efteråret 2013, da han torsdag aften startede inde i københavnernes Europa League-brag mod Celtic, hvor det sluttede 1-1.

Den islandske stopper fik en flot modtagelse af FC Københavns tilhængere, og han nød sit comeback i den hvide trøje.

- Det var super dejligt. Det var en fed kamp at få som første kamp også, siger Ragnar Sigurdsson efter kampen.

Sigurdsson og resten af FC København-holdet fik dog en skuffende start på opgøret. I kampens første minut gav Sigurdsson selv en stor chance væk, og Celtic kom foran efter knap et kvarters spil.

Efter pausen løftede værterne sig imidlertid, og det skete efter en pausetale fra manager Ståle Solbakken. 

- Han sagde bare, at det ikke var godt nok. Jeg husker ikke præcist, hvad han sagde, men det er klart, at det ikke var godt nok. Vi skulle i gang. Det var ikke FC København det, vi viste i de første minutter eller måske i den første halvleg. Så det var et godt spark i røven, synes jeg. Og det viste vi også i anden halvleg, siger Ragnar Sigurdsson og tilføjer:

- Hele holdet var ikke 100 procent klar på, at vi spiller en europæisk kamp. Vi var faktisk lidt heldige, at de ikke scorer mere end et mål. Men vi tager os sammen og dominerer dem i anden halvleg. 

Den gode præstation efter pausen giver også FC København selvtillid forud for returkampen, der spilles om en uge i Skotland.

- Det er selvfølgelig stærkt, når man scorer udebanemål, men vi kører dem over i anden halvleg. Og det kan vi gøre på udebane også. Det er fodbold også, så det er det, vi tager med os til den kamp.

Læs også:Fjendetjek: Én stjerne skiller sig ud i Celtic FC

Roser ung forsvarskollega 
I forhold til Superliga-kampen mod Esbjerg fB havde manager Ståle Solbakken lavet flere ændringer i forsvaret. I midterforsvaret var Andreas Bjelland og Sotirios Papagiannopoulos blevet erstattet af Sigurdsson og Victor Nelsson.

Det gav blandede resultater, og flere gange måtte Karl-Johan Johnsson redde holdet, erkender Sigurdsson. 

- Vi har nogle chancer, som vi ikke scorer på, men Kalle redder os også to eller tre eller flere gange. Det er fantastisk. Så for mig var han Man of the Match, siger Sigurdsson, der dog nød at spille med forsvarskollegaen Victor Nelsson:

- Det gik meget godt. Jeg kan godt lide at spille med Victor (Nelssson, red.). Han vinder sine dueller, læser spillet godt, og han er hurtig, så det føles meget godt med Victor.

FC København skal i aktion igen søndag, hvor de gæster Silkeborg IF i Superligaen. Herefter venter returopgøret mod Celtic torsdag den 27. februar.

Læs også:Pieros Sotiriou har bestået lægetjek og underskrevet aftale med Astana

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.