• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

FCM-assistent: Rent bur på hjemmebane er nøglen til succes

FC Midtjylland-assistenttræneren Brian Priske slår fast, at det vil være en stor fordel for holdet, hvis de undgår at lukke mål ind i hjemmekampen torsdag aften.

Af Oliver Okstrøm

Når FC Midtjylland går på banen mod skotske Rangers FC i Europa League-kvalifkationen torsdag aften, så er det med et klart mål om at gæsterne ikke kommer til at score, da det vil give et godt rygstød til returen.

Det fortæller FCM-assistenten Brian Priske til klubbens officielle hjemmeside, men han kan dog godt se, at modstanderne nok vil prøve alligevel.

- Rangers-holdet har garanteret en anden plan, siger han med et skævt smil og fortsætter:

- Men et clean sheet er naturligvis altid en god ting, og jeg er sikker på, vi scorer både hjemme og ude. Det kræver med sikkerhed noget ekstra af os, men det skal vi vise, vi er klar til, lyder det fra Brian Priske, som har kunne se forsvaret holde nullet i tre ud af fire kampe i Superligaen i denne sæson.

Derudover slår han fast, at hvis FCM skal gå videre til playoff-runden i Europa League-kvalifikationen, så kræver det to gode præstationer på meget højt niveau. Han tilføjer dog, at det også er noget, som han anser som muligt. 

Assistenttræneren har desuden stor respekt for den skotske modstander, som stadig er ved at komme helt ovenpå igen efter de blev tvangsnedrykket til den fjerdebedste række i 2012.

- Man kan vel sige, at Rangers er under opbygning, men det er indiskutabelt, at vi torsdag aften får besøg af en europæisk storklub, og vi forholder os selvfølgelig mest til Rangers FC anno 2019, siger Brian Priske.

Kampen mellem FC Midtjylland og Rangers spilles klokken 20, og den sendes direkte på 6'eren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.