FCM gjorde deres pligt mod walisiske The New Saints

Med to scoringer fra Paul Onuachu vandt FCM med 2-0 på udebane over The New Saints torsdag aften.

FC Midtjylland gjorde deres pligt, da de hentede en 2-0-sejr på udebane mod walisiske The New Saints i kvalifikationen til Europa Leagues tredje runde ud af fire.

Her var der tale om et opgør, hvor FC Midtjylland tydeligt var mindst et niveau over holdet fra Wales, og det kunne ses på den måde, som Paul Onuachu kom frem til sine chancer på.

Den høje nigerianer stod for begge scoringer, og det så ud til, at det var et New Saints-hold, der var fuldstændig rådvilde, når bolden kom op i andensalshøjde. Her var 'Lange-Paul' i sit es, og begge mål blev sat ind med hovedet.

Det første kom efter bare ni minutter, da han uden problemer pandede bolden i netmaskerne. Han gjorde kunsten efter, da der var spillet 27 minutter af opgøret, hvor han igen scorede med hovedet.

I anden halvleg blev Onuachu skiftet ud med Mayron George, der endnu ikke helt har bevist sig i ulveklæder. Han fik muligheden for at ændre på den opfattelse, da han slap igennem i feltet. Han brændte dog, og så sluttede kampen med en 2-0-sejr.

Returopgøret spilles på torsdag i næste uge i Herning på MCH Arena.