• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

FCM kan møde Rangers i Europa: Jeg betragter os ikke som favoritter

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Kenneth Andersen, træner for FC Midtjyllands førstehold, vil ikke kalde FCM for favoritter, hvis klubben kommer op mod Rangers FC.

Af Kenneth Jensen

Det bliver enten Rangers FC eller FC Progres Niedercorn fra Luxembourg, der venter for FC Midtjylland i 3. runde af Europa League-kvalifikationen, og ender det med at blive Steven Gerrards mandskab, vil der vente FCM en både sportslig og sikkert også økonomisk attraktiv kamp.

Rangers er en kæmpe klub i Skotland og har plads til 50.000 tilskuere på hjemmebanen i Glasgow.

Og det er blandt nogle af årsagerne til, at FCM-træner Kenneth Andersen ikke er klar til at påtage sig favoritværdigheden.

- Vi vil jo meget gerne lykkes med vores europæiske ambitioner, men står vi over for Rangers FC, betragter jeg ikke os som favoritter, siger FC Midtjyllands cheftræner til klubbens hjemmeside.

Han kommer med en vigtig pointe - nemlig at det slet ikke er sikkert, at det er Rangers, der venter.

- Hvis det bliver Rangers FC, kommer vi op imod en kæmpe traditionsklub, men det skal selvfølgelig nævnes, at de to klubber har mødt hinanden før, og dengang vandt Progrés Niedercorn altså samlet, siger Kenneth Andersen.

Der spilles den 8. og den 15. august, og FC Midtjylland finder den 1. august ud af, om modstanderen er Rangers eller FC Progres Niedercorn.

Superliga

Mere Superliga

Fokus