• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kristian Porse

Fischer lettet efter overtidsscoring: Det var rigtig, rigtig forløsende

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FCK-profilen var glad for, at Mohamed Daramy formåede at score til 3-1 dybt inde i overtiden mod Riga FC. Han føler sig sikker på, at de danske mestre kan gøre arbejdet færdigt i returkampen om en uge.

Af Kristian Porse

FC København vandt torsdag aften 3-1 over Riga FC i Europa League-kvalifikationen. Dermed er de danske mestre nu kun én kamp fra at booke en billet til Europa League-gruppespillet. 

Det lignede dog længe, at Ståle Solbakkens tropper ville gå fra kampen med et svært udgangspunkt forud for returkampen i Riga. Hjemmeholdet havde nemlig problemer med at skabe de helt store chancer, men dybt inde i dommerens overtid fik Mohamed Daramy scoret til 3-1, hvilket gør en verden til forskel i forhold til skæbnekampen om en uge. 

Man kan altså godt kalde den blot 17-årige Daramys kasse for altafgørende, og Viktor Fishcer var da også svært tilfreds med FCK-talentet efter kampen. 

- Det var rigtig, rigtig forløsende. 2-1 er ikke noget dårligt resultat, for så kunne vi egentlig spille uafgjort i Riga og gå videre derfra, men Mo (Mohamed Daramy) scorer til sidst og kæmpe ros til ham altså. Det er så stærkt, at han går ind og gør en forskel. Det giver os et rigtig, rigtig godt udgangspunkt til på torsdag, siger han til TV3+. 

FC København spiller returkamp mod Riga FC i Letland torsdag den 29. august kl. 18:45. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus