2017-09-14 09:05
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Kantspiller Rasmus Falk er igen spilleklar efter mange måneder på sidelinjen, og han ser frem til torsdagens europæiske kamp mod Lokomotiv Moskva.

En af FC Københavns bedste spillere i sidste sæson var Rasmus Falk, men den tidligere OB'er fik den sidste del af sæsonen ødelagt af en skade.

Således sad Falk ude det meste af foråret med et træthedsbrud i foden, og derfor var han ikke med i de afgørende kampe mod Ajax i Europa League.

Nu vender Falk så tilbage til Europa League, når FC København torsdag aften møder Lokomotiv Moskva i gruppespillets første kamp. Falk var i weekenden med fra start for første gang siden sin skade, og han glæder sig nu til at komme i gang med at spille i Europa.

-  Først og fremmest har jeg bare glædet mig til at spille fodbold igen. Det er det ekstra kick for mig. Men de europæiske kampe er jo de specielle - dem, man ikke får normalt og dem, man bestræber sig på at komme til at spille, siger Rasmus Falk til Ekstra Bladet.

Der er kampstart klokken 19.00 i Telia Parken, og Rasmus Falk har en nok gode muligheder for at være med fra start igen, efter han i weekenden fik kampens første 45 minutter.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?