• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League tipsbladet.dk

Fodboldekspert: FC Midtjylland er favoritter i Malmö-opgør

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Midtjylland bliver snævre favoritter, hvis de avancerer til næste Europa League-runde, hvor Malmö FF venter.

Af tipsbladet.dk

Hvis FC Midtjylland torsdag gør arbejdet færdigt i Europa League-kvalifikationskampen mod The New Saints, så venter svenske Malmö FF i næste runde. Og med den svenske klubs forfatning in mente, bliver det en kamp med det danske mandskab som favoritter. Det mener den svenske fodboldekspert Mattias Larsson.

"Ligatitlen er langt borte og tilbage står kun dobbeltopgøret mod FC Midtjylland, som må være snævre favoritter," skriver Mattias Larsson i en kronik til expressen.se.

Læs også: FC Midtjylland præsenterer ny målmand og målmandstræner i denne uge

"Det er på ingen måde umuligt for Malmö FF at slå FC Midtjylland og nå en af top 3-placeringerne i ligaen, som giver adgang til Europa i 2019. Men det er allerede tid til helt seriøst og med stor selvindsigt at spørge sig selv, hvordan man kommer dertil."

FC Midtjylland tager torsdag imod walisiske The New Saints i returopgøret i Europa League. Første kamp endte 2-0 til Superligaklubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.