• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League .
Sponsoreret artikel

Fremragende pris: Se de fede Europa League-kampe på Dplay

Fremragende pris: Se de fede Europa League-kampe på Dplay
Foto: Getty Images

Klar til europæisk uge: Få alt det bedste Sport og Underholdning med Dplay i tre mdr for bare 99,-/md (normalpris 179,-/md).

Af .

Vi er i gang med en vild europæisk uge, hvor der venter masser af spændende kampe på de helt store scener, når de europæiske gruppespil afvikler anden spllerrunde.

Discovery og Tipsbladet præsenterer et fremragende tilbud på Dplay Sport & Underholdning, der giver adgang til eksempelvis Europa League, Superliga og masser af andet fodbold og sport.

For bare 99,-/md (normalpris 179,-/md) er der adgang til topfodbold fra Europa League, Superligaen, Nations League og meget mere.

Torsdag blænder Dplay eksempelvis op for flere store kampe i Europa League-gruppespillet, hvor der er lækkerier i vente. 

Jose Mourinho, Pierre Emile Højbjerg og resten af Tottenham fik en perfekt start på gruppespillet i sidste uge, hvor østrigske LASK blev nedlagt. I aften kl 18.55 gælder det udebanekampen mod belgiske Royal Antwerp, der også vandt i første spillerunde.

Zlatan Ibrahimovic, Simon Kjær og AC Milan drønede hen over Celtic i første runde - i aften rammer den velsmurte italienske maskine Slavia Prag i Milano - også kl 18.55

Kasper Schmeichel og Leicester skal også i kamp 18.55, hvor det gælder AEK Athen - en sejr vil sende Premier League-holdet til tops med maksimumpoint for de to første runder i gruppespillet. 

Napoli skuffede fælt i første runde, da det på hjemmebane blev til nederlag til AZ fra Holland. Derfor er der pres på napolitanerne i aften, når holdet på udebane møder spanske Real Sociedad.

Kasper Dolberg og Nice fik stryg af Leverkusen i første runde og skal nu have oprejsning mod israelske Hapoel Beer Sheva.

Det er blot et udvalg blandt mange Europa League-kampe, du kan glæde dig til torsdag aften - følg dem alle på Dplay.
.

Se alle kampene på Dplay på en fodbold-fyldt torsdag:
Kl 18.55: Royal Antwerp - Tottenham
kl 18.55: AEK Athen - Leicester
kl 18.55: AC Milan - Slavia Prag 
Kl 2055: Real Sociedad - Napoli
kl 20.55: Nice - Hapoel Beer Sheva

Samtlige kampe kan ses på Dplay med en fremragende favoritpris til Tipsbladets læsere.

Ud over masser af fodbold byder Dplay Sport & Underholdning også på:

- Giro d’Italia

- Eksklusive Dplay Only programmer og snigpremiere

- Live stream af 11 tv-kanaler

Tilbuddet på Dplay Sport & Underholdning er skræddersyet til Tipsbladets læsere og kan lige nu hentes til kun 99 kroner om måneden for tre måneder. (normalpris 179,-/md) - TILMELD VIA LINK

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Optakt: AC Horsens - AaB

Ingen af de to hold har vundet i forårets fem første spillerunder - og der er pres på dem begge i jagten på vigtige t...

- Ville gerne have vist lidt mere

AaB's venstreback Lukas Klitten er gået fra en startplads til en bænkplads efter forårssæsonens to første kampe. Onsd...

Mere Superliga

Fokus