• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League .
Sponsoreret artikel

Fremragende pris: Se fede Europa League-kampe på Dplay

Fremragende pris: Se fede Europa League-kampe på Dplay
.

Klar til europæisk uge: Få alt det bedste Sport og Underholdning med Dplay i tre mdr for bare 99,-/md (normalpris 179,-/md).

Af .

Vi er i gang med en vild europæisk uge, hvor der venter masser af spændende kampe på de helt store scener, når de europæiske gruppespil afvikler anden spllerrunde.

Discovery og Tipsbladet præsenterer et fremragende tilbud på Dplay Sport & Underholdning, der giver adgang til eksempelvis Europa League, Superliga og masser af andet fodbold og sport.

For bare 99,-/md (normalpris 179,-/md) er der adgang til topfodbold fra Europa League, Superligaen, Nations League og meget mere.

Torsdag blænder Dplay eksempelvis op for flere store kampe i Europa League-gruppespillet, hvor der er lækkerier i vente. 

Jose Mourinho, Pierre Emile Højbjerg og resten af Tottenham tabte uventet til Royal Antwerp i seneste runde og skal derfor uden tvivl jagten sejren ude mod Ludogorets.

Zlatan Ibrahimovic, Simon Kjær og AC Milan har hentet to sejre i to kampe og er helt klar til gruppens topopgør mod franske Lille, der står med fire point i hånden. Kasper Schmeichel og Leicester har som modstanderen Braga maksimumpoint efter to spillerunder, så her har vinderen taget et kæmpe skridt i retning af at gå videre fra gruppen.

Kasper Dolberg og Nice ligger sidst i gruppen - men kun på grund af målscoreren. For alle hold i gruppe C har tre point efter de to første runder, så alt er i spil, når det gælder udekampen mod Slavia Prag. 

Det er blot et udvalg blandt mange Europa League-kampe, du kan glæde dig til torsdag aften - følg dem alle på Dplay.

Udvalgte kampe på Dplay til en fodbold-fyldt torsdag:
Kl 18.55: Slavia Prag - Nice
kl 18.55: Ludogorets - Tottenham
kl 21.00: AC Milan - Lille 
Kl 21.00: Leicester - Braga
kl 21.00:  Arsenal - Molde

Samtlige Europa League-kampe kan ses på Dplay med en fremragende favoritpris til Tipsbladets læsere.

Ud over masser af fodbold byder Dplay Sport & Underholdning også på:

- Giro d’Italia

- Eksklusive Dplay Only programmer og snigpremiere

- Live stream af 11 tv-kanaler

Tilbuddet på Dplay Sport & Underholdning er skræddersyet til Tipsbladets læsere og kan lige nu hentes til kun 99 kroner om måneden for tre måneder. (normalpris 179,-/md) - TILMELD VIA LINK