• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Dansk landsholdsbobler i transferovervejelser: Vi må se

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsbobler Anders Christiansen fra Malmö FF udelukker ikke et skifte væk fra Sverige i de sidste dage af transfervinduet.

Af Kenneth Jensen

En af Malmö FF's bedste spillere Anders Christiansen ved fortsat ikke, om han også er at finde i den svenske klub, når transfervinduet lukker den 2. september.

Den danske midtbanespiller, 29 år, spiller torsdag Europa League-kvalifikation med sin svenske klub mod israelske Bnei Yehuda, og danskeren håber selvsagt på at føre holdet til gruppespillet i turneringen, så der er europæiske kampe i hele efteråret.

Men om han selv er en del af de kampe, ved han ikke.

Anders Christansen er efterspurgt, og han lukker i hvert fald ikke transfervinduet i.

- Vi må se, svarer han til Expressen.se på spørgsmålet, om han er at finde i Malmö FF i efteråret, hvis klubben kommer i Europa Legaue-gruppespillet.

- Hvis man ser isoleret på bare transfervinduerne, sker der altid meget til sidst, mens der er lidt stille en uge inden lukning.

- Personligt trives jeg i Malmø. Jeg nyder det. Men jeg har også sagt, at jeg har ambitioner om at spille på det højest mulige niveau. Jeg vil gerne være mester, jeg vil gerne spille i Europa Leauge, Champions League og på landsholdet. De ting satser jeg på - om jeg er 25 år eller tæt på 30.

Danskeren har tidligere i dette transfervindue været tæt på at forlade den svenske klub, men et skifte til Major League Soccer i USA gik i vasken.

Midtbanespilleren har også spillet i Chievo og Gent - dog uden den store succes - mens han i Danmark havde pæn succes i både FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus