• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mads Aagurd

Gerrard: En heroisk aften

Gerrard: En heroisk aften
Foto: Getty Images

Steven Gerrard var meget stolt over, at hans Rangers-hold kunne holde Villarreal fra at score, selvom de var en mand i undertal.

Af Mads Aagurd

Rangers med Steven Gerrard i spidsen formåede at skaffe 0-0 mod Villarreal hjemme på Ibrox, selvom de i en halvleg måtte spille med en mand i undertal, efter Daniel Candeias så rødt i slutningen af første halvleg.

- Det var en heroisk aften. Jeg er meget stolt af mine spillere. Alle smøgede ærmerne op og arbejdede hårdt mod et fantastisk hold. Spillerne har givet os en fantastisk mulighed for at marchere ind blandt de sidste 32, siger Rangers-manageren til Sky Sports.

Liverpool-legenden var heller ikke sen til at rose skotternes Allan McGregor, som havde flere store redninger. Den 36-årige skotske landsholdsmålmand pillede i flere omgange glansen af gæsternes Karl Toko Ekambi.

Det uafgjorte resultat betyder, at det fortsat er meget tæt i Europa League gruppe G, hvor alle fire hold fortsat kan avancere.

Villarreal og Rapid Wien, som begge spiller hjemme i sidste runde, kan nøjes med uafgjort, mens Spartak Moskva og Rangers skal have en sejr.

Avancement ville betyde europæisk fodbold på den anden side af jul for Rangers for første gang siden 2011.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.