• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Godt nyt for FCK: Boilesen-skade ikke så slem som frygtet

Nicolai Boilesen måtte lade sig udskifte med en skade i Europa League-kampen mod Slavia Prag, men er heldigvis sluppet relativt billigt. Han forventer kun at sidde ude i en enkelt kamp

Af Mikkel Sloth

Der må være gået en lille gys gennem FC Københavns fans i stuerne og på stadion i Tjekkiet, da de efter kun 35 minutter spil af Europa League-opgøret mod Slavia Prag måtte se Nicolai Boilesen lade sig udskifte med en skade.

Problemet lå i baglåret, og selvom han selv kunne forlade banen, var frygten alligevel en længere skadespause. Men den ser han ud til at slippe for. I hvert fald beretter Ritzau, at han efter kampen var fortrøsningsfuld omkring skadens omfang.

- Det var et lille riv i højre baglår, men jeg er rimelig sikker på, at jeg tog det i optrækket. Jeg har heller ikke vildt ondt lige nu, fortalte han.

Han udelukker dog samtidig, at han når at blive klar til søndagens opgør i Superligaen mod AaB. Men han håber allerede at være klar igen efter landskampspausen, hvilket vil sige om mindre end tre uger.

FC København spillede 0-0 mod Slavia Prag, og kan derfor stadig håbe at spille sig videre fra Europa Leagues Gruppe C. Her ligger de på tredjepladsen med tre point op til russiske Zenit på førstepladsen og to point til gårsdagens modstander fra Slavia Prag på andenpladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus