• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Robin Ettinger-Erichsen

Highlights: Kæmpe målmandsdrop gav Lyon sejren over Besiktas

Carlos Rodrigues / Getty Images

Der stod Besiktas på store dele af første halvleg, men efter pausen slog Lyon til to gange og kunne dermed sikre sig sejren.

Af Robin Ettinger-Erichsen

I går aftes mødtes Lyon og Besiktas i deres første kvartfinaleopgør i Europa League. Kampen i Frankrig startede med flere chancer til Besiktas, og det var da også de tyrkiske gæster, der kom foran.

En frisparkskombination gav Ryan Babel en helt fri mulighed efter et kvarters fodbold, og her fejlede hollænderen ikke. 1-0 til gæsterne.

Efterfølgende havde begge hold mulighed for at score, men kampen skulle helt frem til det 83. minut, før der skete noget. Men så tog det også fart. Først scorede Corentin Tolisso efter et Lyon-frispark til 1-1 og to minutter senere gik det helt galt for Besiktas.

Målmand Fabri var lidt for smart og lidt for langsom i sine driblinger, og så kunne Jeremy Morel tackle bolden fra ham og sende den ind i et tomt mål.

Se målmandsdroppet fra Fabri og kampens to andre mål i videoen øverst i artiklen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.