• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Pirchert

Historisk kedelig aften i Rom: Ikke et eneste skud inden for målrammen

Godt nok spillede Lazio sig videre i Europa League i gårsdagens kamp mod Nice, men holdenes offensive kvalitet var slet ikke til stede.

Af Oliver Pirchert

Sjældent oplever man en kamp uden en eneste afslutning på mål. Ikke desto mindre blev det tilfældet i torsdagens opgør, der endte med en sejr på 1-0 til Lazio over Nice. 

Rent faktisk blev det historisk sløjt ifølge statistiktjenesten, Opta. En kamp i Europa League har nemlig aldrig før endt uden en afslutning inden for rammen.

I gårsdagens kamp blev der dog i den dybe overtid, men da Maxime Le Marchand sørgede for et selvmål, tæller det ikke som et skud på mål i de officielle statistikker, oplyser Ritzau. 

Tæller man afslutningerne forbi mål havde Nice otte skud, mens Lazio havde to. 

Dog kunne hjemmeholdets fans glæde sig over, at Lazio hentede den femte sejr i træk. Desuden kan det italienske mandskab nu forbedre sig på en 16-delsfinale i Europa League efter den smalle sejr.

Inden da kommer Udinese søndag på besøg, og her skal Lazio vinde, hvis den italiensk klub vil lægge pres på Napoli, der i skrivende stund ligger på førstepladsen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus