Højdepunkter: AC-scoring ikke nok for Gladbach

Andreas Christensen scorede Borussia Mönchengladbachs første mål, men de blev ekspederet ud af Europa League på reglen om udebanemål. Se højdepunkterne fra kampen her.

På Veltins Arena i Gelsenkirchen fik Borussia Mönchengladbach med Jannik Vestergaard i startopstillingen i sidste uge 1-1 - et fint udgangspunkt for Dieter Heckings tropper forud for torsdagens returkamp på Borussia Park.

Til aftenens kamp var begge Gladbach-danskere at finde Die Fohlen startopstilling - og den beslutning fortrød Dieter Hecking næppe, da han efter 25 minutters spil kunne se Andreas Christensen sende Gladbach på 1-0, da en bold inde i feltet dumpede ned foran fødderne af ham.

Via et par med og modspillere endte bolden inde bag Schalke-keeper Ralf Fährmann.

Kort før pausen blev det endnu bedre for Gladbach, da Mahmoud Dahoud på et fabelagtigt langskud sendte værterne på 2-0.

Men gæsterne var langt fra klar til at give op.

Leon Goretzka reducerede til 1-2 efter 54 minutter og 12 minutter senere gjorde Tottenham-lejesvenden Nabil Bentaleb det til 2-2 på et straffespark.

Dermed var presset på værterne, der ved stillingen 2-2 ville blive ekspederet ud på reglen om udebanemål - og eftersom stillingen ikke ændrede, blev det Schalke, der blev den tyske deltager i kvartfinalen af Europa League.

Højdepunkterne fra kampen finder du øverst i artiklen.