• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Alexander Paaske

Højdepunkter: FCK kriger flot resultat hjem mod Atalanta

Foto: Getty Images

Se eller gense højdepunkterne fra nulløsningen mellem Atalanta og FC København i fjerde runde af Europa League-kvalifikationen.

Af Alexander Paaske

FC København kæmpede sig torsdag aften til et særledes godt udgangspunkt, da Ståle Solbakkens mandskab spillede 0-0 mod italienske Atalanta på udebane i det første af to opgør om en plads i Europa League.

I første halvleg sad Atalanta tungt på spillet, men uden at skabe de helt åbne målchancer. Alejandro Gomez fik nettet til at blafre efter en halv time, men målet blev annulleret, da bolden på vejen havde ramt Musa Barrow, der stod i en offsideposition.

Læs også: FCK modstod Atalantas pres i intens nulløsning

Italienerne fortsatte spildominansen efter pausen og satte især FCK under tryk i kampens sidste 15 minutter, men Superligaens øjeblikkelige førerhold holdt stand og sikrede et stærkt udgangspunkt før returen i Telia Parken om en uge.

Se højdepunkterne fra opgøret i videoen i toppen af artiklen.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.