• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Gustav Tornby

Højdepunkter: Manchester United cruisede til Europa League-sejr

Ajax havde svært ved at stille meget op mod et velorganiseret Manchester United-mandskab, der det næste års tid kan kalde sig Europa League-vindere. Se højdepunkterne fra kampen her.

Af Gustav Tornby

Det var Manchester United, der gik ind til Europa League-finalen mod Ajax som klare favoritter, og den profeti endte med at holde stik. Englænderne løb med en 2-0-sejr i Stockholm.

José Mourinhos mandskab bragte sig foran i første halvleg, da Paul Pogba forsøgte sig uden for feltet. Skuddet blev rettet og efterlod Ajax-målmand Onana prisgivet.

I anden halvleg blev Ajax’ skæbne forseglet, da Henrikh Mkhitaryan hårdt presset af en Ajax-forsvarer og med ryggen mod målet alligevel fik bolden prikket ind.

Efterfølgende havde begge hold anseelige muligheder, men farligt blev det for alvor aldrig og Manchester United kunne køre sin første Europa League-titel sikkert i hus.

Kasper Dolberg og Lasse Schøne var at finde i startopstillingen for Ajax, men nåede aldrig at gøre det store væsen af sig og blev begge udskiftet i anden halvleg.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...