Højdepunkter: Se Atleticos sejr i Parken over FCK

FCK løb ind i et nederlag på 1-4, da Atletico Madrid var på besøg i Europa League.

Atletico Madrid fik torsdag aften sat de danske mestre fra FC København godt og grundigt på plads i Parken i Europa League. Dog begyndte opgøret ellers med at sende FCK i front, da nyindkøbte Viktor Fischer bragte københavnerne foran.

Atletico Madrid kom dog igen, da Saúl Ñíguez udlignede efterfulgt af en scoring fra Gameiro, og så var Altetico på 2-1 i kampen, der var præget af, at sneen stod ned fra himlen i store dele af opgøret.

I anden halvleg fortsatte Atletico med at have det kølige overblik, og derfor kunne Griezmann med 19 minutter gøre det til 3-1, og seks minutter efter var det tid til den fjerde Atletico-scoring, da Vitolo gjorde det til 4-1.

Du kan se alle højdepunkterne fra kampen nedenfor.