• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Benjamin Lillelund

Inden umulig Brøndby-opgave: Vi skylder at gå efter det

Foto: Getty Images/Jan Christensen

Kasper Fisker mener, at Brøndby IF skylder alle omkring klubben at jagte det umulige mod Braga.

Af Benjamin Lillelund

Brøndby IF er så godt som færdige i Europa. Alligevel skal de jagte det meget spinkle håb i returopgøret mod Braga på torsdag.

I sidste uge så Brøndby IF længe ud til at få et fint resultat hjem, men to mål i overtiden sikrede portugiserne en 4-2-sejr. Kasper Fisker er dog ikke helt klar til at give op endnu.

- Det er en stor og vigtig kamp. Vi gjorde det lidt sværere for os selv i torsdags, men vi skylder klubben, fansene og ikke mindst os selv at gå efter det i Portugal. Vi har muligheden for at skrive historie og sikre et kæmpe resultat, og det ønsker alle omkring klubben, så det går vi selvfølgelig efter.

- Vi havde selvfølgelig foretrukket, at vi havde en sikker sejr, der bare skulle køres hjem i Portugal, men når vi nu har gjort det svært for os selv i den første kamp, må vi bare give den ekstra meget gas i returkampen, siger Kasper Fisker til klubbens hjemmeside.

Kampen spilles i Portugal på torsdag klokken 20.45.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.