• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Inter-træner om Europa League: Skal gå efter at vinde alle turneringer

Foto: Getty Images

Inter går efter at vinde i Europa League, lyder det fra cheftræner Antonio Conte.

Af Victor Risager

Inter er klar til 1/8-finalerne i Europa League, efter en samlet sejr over Ludogorets i 1/16-finalerne, men italienerne har ambitioner om at nå meget længere i turneringen.

Cheftræner Antonio Contes mandskab er nemlig blandt favoritterne til at gå hele vejen og vinde turneringen, og klubben har også ambitioner om at stå med trofæet i sidste ende. Det forklarer Antonio Conte ifølge Football Italia.  

- Det er det eneste rigtige, at et hold som Inter går ind til enhver turnering og prøver at vinde. Der er gået ni år og et par måneder, siden Inter senest vandt et trofæ, men klubben har traditionerne og ambitionerne til at sigte højt, siger Antonio Conte og fortsætter:

- Vi vil prøve at opnå det maksimale, og vi ved, at succes ikke kommer fra det ene øjeblik til det næste. Det er let at sige, vi vinder dit og dat og det tredje, men de, der har vundet, ved, hvor hårdt det er, og de kender de trin, der er nødvendige for at nå dette punkt.

Christian Eriksen og resten af Inter-mandskabet ved endnu ikke, hvem de skal møde i den kommende runde af Europa League. Det bliver afgjort fredag klokken 13.00, hvor de blandt andet kan møde FC København.

Inter er aktuelt også nummer tre i Serie A.

Superliga

Mere Superliga

Fokus