Inter tromler videre i Europa League med storsejr

Italienerne udraderede de østrigske gæster med 4-0, og de er dermed videre i Europa League.

Det var et skuffet Inter-mandskab, der inden jul røg ud af Champions League, men det var ikke til at se over to kampe mod Rapid Wien, som sammenlagt blev nederlagt med 5-0 efter en 4-0-sejr hjemme i Milano.

Værterne var i fuld kontrol gennem hele opgøret. Gæsterne havde det ikke nemt, og det var tydeligt, at Serie A-klubben havde et ekstra gear, når der var behov for det.

Blot ti minutter var spillet, da Inter bragte sig foran. Gode udfordringer af Ivan Perisic førte til rod i Wien-feltet, og bagerst i feltet dukkede Matias Vecino op. Uruguayaneren kunne banke føringsmålet i nettet.

Mindre en ti minutter efter det første mål blev ondt værre for østrigerne. Igen var der rod omkring Rapid Wiens felt og efter et par ballonbolde landede kuglen for fødderne af Andrea Ranocchia, som flot flugtede læderet i nettet.

Inter overlod lidt mere initiativ, men sejren kom aldrig i fare. Mod slut udbyggede Inter yderligere. Først scorede Ivan Perisic en perle, hvor han først driblede forbi Wien-keeperen, inden han elegant løftede bolden i mål.

Til sidst kom indskiftede Matteo Politano også på tavlen efter oplæg fra en yderst veloplagt Perisic, som efter gode driblinger serverede bolden for italieneren, som let kunne score.

Mere blev det ikke til, og dermed er Inter videre til Europa Leagues 1/8-finaler med en meget overbevisende samlet sejr.