• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Mikkel Sloth

Irriteret Wass: Arsenal får det svært i Spanien

Valencias Daniel Wass var ærgerlig over Arsenals mål i 3-1, men holder modet oppe før returopgøret

Af Mikkel Sloth

Valencia led nederlag i den første Europa League-semifinale mod Arsenal, da torsdagens opgør endte 3-1 til den engelske storklub. Danske Daniel Wass startede kampen på bænken, men kom på banen til de sidste 20 minutter.

Her stod den 2-1 til Arsenal, hvilket ville give Valencia et udmærket resultat til returopgøret, der skal spilles i Spanien. Derfor var Daniel Wass også irriteret over, at det i kampens sidste minutter lykkedes Arsenal at score til 3-1. Men han giver ikke op endnu.

- Det er ærgerligt, at vi ikke holdt dem på 2-1. Inden vi kom her, vidste vi, at vi skulle have et resultat, og det havde vi ved 2-1, men de fik det sidste mål. Men de kommer til at få det svært nede i Spanien, lød forudsigelsen fra danskeren ifølge Ritzau til 6'eren efter kampen.

Drømmen om en finaleplads blev unægteligt sværere med det sidste mål, og Valencia skal nu vinde med minimum to mål i returopgøret, hvis de skal nå finalen. Inden den mission skal klares, har de dog først en kamp i den hjemlige La Liga, hvor en udekamp mod bundholdet Huesca venter på søndag.

Her skal danskerklubben forsøge at holde snor i Sevilla og Getafe, der ligesom Valencia kæmpe om den fjerdeplads, der giver adgang til Champions League. De har i øjeblikket tre point op til begge top fire-rivaler.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.