Jess Thorup og Gent tog sent point mod Wolfsburg

Gent fik torsdag aften 2-2 mod Wolfsburg i Europa League efter en sen scoring af Roman Yaremchuk.

Gent og Wolfsburg havde begge fået fire point ud af sæsonens to første Europa League-kampe, og torsdag aften krydsede de to mandskaber klinger i Belgien.

Og det var de tyske gæster, som skulle få den suverænt bedste start på opgøret.

Blot tre minutter var der spillet, da Wout Weghorst gjorde det til 0-1. Marcel Tisserand blev sendt i dybden med en fremragende pasning, og congoleseren kunne trille bolden ind foran mål til Weghorst, der blot skulle sætte indersiden på.

0-2 blev det også efter 24 minutter, da João Victor afdriblede Igor Plastun og sparkede bolden sikkert i nettet med en flad afslutning i det lange hjørne.

Få minutter inden pausen fik Roman Yaremchuk dog reduceret med et flot langskud, der gik ind i nederste højre målhjørne.

Efter pausen var Gent naturligt nok på jagt efter en udligning, og Giorgi Kvilitaia fik en gylden mulighed efter 78 minutter. Angriberen var helt fri midt inde i feltet, men angriberen formåede alligevel at dreje et indlæg fra højre side forbi den ene stolpe.

Længe lignede det, at det skulle blive ved 1-2, men så dukkede Yaremchuk op igen. Kantspilleren nåede fire minutter inde i kampens overtid først på et indlæg og fik prikket bolden ind bag Pavao Parvan.

Den anden kamp i gruppen mellem St. Etienne og Oleksandriya sluttede 1-1. Wolfsburg fører fortsat gruppen på en bedre målscore end Gent.