Jess Thorups Gent besejrede Wolfsburg efter flot comeback

Gent leverede et fornemt comeback, da de vendte 0-1 til 3-1 imod Wolfsburg.

Jess Thorup og Gent sikrede sig torsdag aften en sejr i toppen af Gruppe I i Europa League, da de besejrede tyske Wolfsburg på udebane

Det sluttede nemlig 3-1 i belgiernes favør.

Brasilianske Joao Victor bragte ellers Wolfsburg foran efter tyve minutters spil, da han flugtede bolden benhårdt i mål efter et indlæg fra landsmanden William.

Føringen holdt indtil det 50. minut, men her scorede ukrainske Roman Yaremchuk et sandt drømmemål for de belgiske gæster. Wolfsburg-stopperen Jeffrey Bruma headede bolden ned for fødderne af Yaremchuk, der med en helflugter udenfor feltet bragede bolden i mål.

Og det havde sat gang i Jess Thorups tropper. Blot 15 minutter senere fik de nemlig også bragt sig foran, da Laurent Depoitre flot headede bolden i mål efter et hjørnespark.

Gent slog også sejren fast, da Michael Ngadeu-Ngadjui med et kvarter igen hedadede bolden i mål til slutresultatet 3-1.

Sejren sender Gent alene i front i Gruppe I, hvor de nu har tre point ned til Wolfsburg. Der resterer to spillerunder af gruppespillet.