• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Kaiser om svær Braga-opgave: Vi var det bedste hold i den første kamp

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndbys midtbaneprofil ærgrer sig over det dårlige udgangspunkt, når spillet var til mere i den første Europa League-kvalifikationskamp mod Braga.

Af Nicklas Grodt Degn

Brøndby skal torsdag forsøge at levere et mirakel og vende det 2-4-nederlag, de led i sidste uges Europa League-kvalifikationskamp mod Braga.

Efter to indkasserede mål i overtiden ærgrer en af Brøndbys bedste fra Braga-kampen sig over udgangspunktet.

- Vi var det bedste hold i den første kamp, så det er ærgerligt, at vi skal ned og spille med et skidt resultat fra den første kamp i baghovedet. Men vi må gøre, hvad vi kan, og måske kan vi lykkes med at gå videre, siger Dominik Kaiser til Brøndbys hjemmeside.

Kaiser understreger, at opgaven ikke er umulig, men ualmindelig svær.

- Vi går til kampen for at vise, at vi kan vinde kampe som den her, og så må vi se, hvordan den udvikler sig. Det er en stor opgave at score så mange gange, men første mål er at vinde i morgen, lyder det fra Kaiser.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.