• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Victor Risager

Karakterer: Stærk defensiv sikrede FC København point

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret i Europa League mellem FC København og Dynamo Kiev.

Af Victor Risager

FC København fik endnu et point i Europa League, da de spillede uafgjort på hjemmebane mod Dynamo Kiev. Jens Stage bragte ellers FC København tidligt foran, før Benjamin Verbic udlignede i anden halvleg. 

Tipsbladet.dk zoomer her ind på FC København-spillernes præstationer. 

Karl-Johan Johnsson – 4 bolde
’Kalle’ Johnsson blev helten for FC København, da han flot reddede et straffespark efteret kvarters spil. Derudover var den svenske målmand en god sidste skanse med flere gode redninger og indgreb.

Guillermo Varela – 4 bolde
Højrebacken var sat på en svær opgave, da han stod overfor den tidligere FC København-profil Benjamin Verbic, men han løste den flot. Varela havde flere gode defensive indgreb og spillede med stor selvtillid, når han kom med i det offensive spil. Umiddelbart efter han blev rykket over i venstre side, scorede Verbic endda.

Sotirios Papagiannopoulos – 3 bolde
Den svensk-græske forsvarsspiller leverede en fin præstation i midterforsvaret i store dele af kampen, selvom han måske kunne have gjort mere for at forhindre Benjamin Verbic’ udligning.

Victor Nelsson – 3 bolde
Det var en fin præstation fra Victor Nelsson, der dannede en stærk midtstopperduo med Sotirios Papagiannopoulos.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Kan FCK afværge en midtjysk guldmarch?

Pierre Bengtsson (ud 69’) – 2 bolde
Pierre Bengtsson spillede ikke sin bedste kamp på backen, og Dynamo Kiev havde flere gennembrud i københavnernes venstre side. Han døjede dog også med en skade og måtte lade sig udskifte tyve minutter før tid. 

Jens Stage – 2 bolde
Jens Stage fik en forrygende start på kampen, da han scorede FC Københavns mål efter blot fire minutter, men herefter var det ikke prangende. Han startede på kanten, før han blev rykket ind på den centrale midtbane, og her virkede han flere gange overmatchet.

Rasmus Falk (ud 55’) – 1 bold
Startede på den centrale midtbane, men lykkedes ikke med meget og blev hurtigt rykket ud på kanten. Heller ikke her fik han sat sit aftryk, og han blev udskiftet efter en skuffende indsats tidligt i anden halvleg. 

Zeca – 4 bolde
Zeca begik godt nok straffespark, da han havde hånd på bolden efter et kvarters spil, men derudover var det endnu en stor præstation for FC København-kaptajnen. Han havde flere af sine karakteristiske bolderobringer og gik til den i duellerne.

Viktor Fischer (ud 82’) – 2 bolde
Fischer var stadig ikke på det niveau, vi tidligere har set fra ham, og han gjorde ikke meget væsen af sig offensivt. Til gengæld arbejde han i det defensive, hvor han flere gange erobrede bolden. 

Pieros Sotiriou – 3 bolde
Fik ikke meget at arbejde med, da Dynamo Kiev sad på det meste af spillet, men cyprioten leverede som altid en god arbejdsindsats i angrebet.

Læs også:Nicklas Bendtner drømmer om landsholdscomeback

Michael Santos – 2 bolde
Michael Santos formåede ikke at sætte sit præg på kampen, og han havde meget få positive indslag. Han havde det svært mod Dynamo Kievs stærke defensiv, der ikke lod ham komme fri. Leverede desuden en svinestreg i de døende minutter, da han stemplede Dynamo Kievs Serhiy Sydorchuk i en situation, hvor han var heldig med at slippe med et gult kort.

Mohamed Daramy (ind 55’) – 2 bolde
Erstattede Rasmus Falk tidligt i anden halvleg og leverede enkelte glimt af offensiv kvalitet med et par fine driblinger og sin hurtighed, men defensivt var han en svækkelse. 

Karlo Bartolec (ind 69’) – 2 bolde
Overtog højrebacken fra Guillermo Varela, der rykkede over i venstre side, og Bartolec havde ikke ligeså godt styr på Benjamin Verbic, der også scorede minuttet efter backskiftet. 

Nicolaj Thomsen (ind 82’) - UB

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladet.dks skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation.
0 bolde: Uacceptabelt.

Læs også:Marcondes kan godt lide Ståles drillerier: Han er 100 procent bange for os

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus