Liverpools cheftræner Jürgen Klopp ser frem til et retur til Signal Iduna Park.

48-årige Jürgen Klopp, der stadigvæk har tre sæsonkort til Signal Iduna Park efter at have været klubbens manager igennem syv år, ser frem til at introducere Liverpool-spillerne til et fantastisk stadion og en alle tiders by. 

Det første opgør spilles i Tyskland d. 7. apil, mens Anfield er kulissen for returopgøret d. 14. april, og selvom Jürgen Klopp først udtalte, at han ikke ønskede at stå imod Dortmund i turneringen, så glæder han sig nu til kampene.

- Jeg er virkelig glad for lodtrækningen. I går sagde jeg, at jeg ikke kan forstå, hvorfor jeg skulle ønske, at vi skulle trække det stærkeste hold i turneringen, men hvis man vil vinde Europa League, og når man er i kvartfinalen, så skal man slå de stærkeste hold. Det er bedre at spille mod dem i to kampe end blot i én kamp. Jeg er virkelig glad for at introducere mit nye hold til Dortmund. Jeg er glad for at kunne vise drengene dette fantastiske stadion og alle tiders by, fortæller Klopp ifølge Liverpool Echo. 

- Det er en historie, som blot kan skrives i fodboldverdenen. Vi er alle glade. I løbet af lodtrækningen havde vi vores videoanalyse-møde forud for kampen mod Southampton, og efter det skulle vi træne med det samme, så måske er min telefon fuld af beskeder - jeg bliver nødt til at tjekke den! To af de største klubber i verdenen mødes i Europa League, så alle, der et par måneder siden tænkte, at det ikke er nogen interessant turnering har måske ændret deres synspunkt i de seneste par uger, fortsætter tyskeren inden han konkluderer: 

- Kampene mod Manchester United var to store, store kampe, og nu mod Dortmund. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?