FC København-anfører William Kvist forudser, at Lokomotiv Moskva, som FCK møder torsdag, er det bedste hold i Europa League-gruppen.

De fleste i FC København er skuffede over, at holdet "kun" skal spille Europa League i denne sæson. De var ellers tæt på at kvalificere sig til Champions League, men FK Qarabag ville det anderledes.

I gruppepsillet skal FCK'erne møde Lokomotiv Moskva, FC Zlin og Sheriff Tiraspol, og særligt førstnævnte er et stærkt hold, forudser hovedstadsklubbens anfører, William Kvist.

Han mener, at Lokomotiv har samme niveau som de hold, som FC København kunne have mødt i den store af de to europæiske turneringer.

- I 2010 indledte vi også gruppespillet med at slå et russisk hold, Rubin Kazan, og det giver selvfølgelig endnu mere tro på tingene med en god start. Men vi møder det vel nok stærkeste hold i gruppen, selv om de kun var seede i lag 2. Så det er et hold på samme niveau, som vi kunne have mødt i Champions League-gruppespil, og det er jo nok også det mest kendte af de tre hold, vi har trukket, sagde han på pressemødet forud for kampen.

Opgøret mod Lokomotiv Moskva spilles blot tre dage, før FC København møder FC Helsingør på et forventeligt udsolgt Helsingør Stadion. Det betyder dog ikke, at manager Ståle Solbakken har tænkt sig at skåne sine profiler.

- Jeg sætter ikke holdet mod Lokomotiv for at få større chancer for at slå Helsingør på søndag. Vi er i Europa League for at gå videre, og vi er i Superligaen for at vinde, og på nær nogle enkelte spillere kan alle spille to kampe på tre døgn. Ankersen er måske ikke helt på niveau endnu efter sin skade, men han har jo også karantæne på søndag, og Falk spillede sin første hele halvleg i søndags og er nok heller ikke en 90 minutters-spiller endnu, lød det fra Solbakken.

Der er kickoff fra Parken torsdag aften klokken 19.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvem bør være Danmarks frontangriber til VM?