• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Morten Jørgensen

Lammers efter lodtrækning: Vil tro hviderusserne er bedst

Foto: Anita Graversen/Getty Images

John Lammers kender ikke meget til de to hold, Esbjerg fB kan møde i Europa League, men han har tænkt sig at blive klogere.

Af Morten Jørgensen

Esbjerg fB skal enten en tur til Malta eller Hviderusland. Det står klart efter onsdagens lodtrækning til anden kvalifikationsrunde i Europa League.

Kendskabet til hverken Hibernians eller Shakhtyor Soligorsk er særlig stort hos den vestjyske Superliga-klub, men John Lammers har en forventning om, at det bliver den hviderussiske klub, der viser sig som det bedste hold, når første kvalifikationsrunde er færdigspillet.

- Jeg kender ikke så meget til de to hold, men umiddelbart vil jeg tro, at hviderusserne er bedst, fortæller den hollandske cheftræner til Jydske Vestkysten.

Hvis modstanderen bliver hviderussiske Skakhtyor Soligorsk vil han hente informationer ud af klubbens nye spiller – den finske landsholdsspiller Pyry Soiri – som tidligere har spillet for klubben, der aktuelt ligger nummer tre i den hviderussiske række.

De to kampe mellem Hibernians og Shakhtyor Soligorsk bliver spillet henholdsvis den 11. og 18. juli, og John Lammers håber at kunne se i hvert fald én af kampene på stadion for at kunne skabe det bedste overblik over, hvad der venter Esbjerg fB den 25. juli.

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus