• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kristian Porse

Lammers har planen klar: Vi vil gå efter at lave mindst et udebanemål

Foto: Jan Christensen/Getty Images

EfB-træneren forklarer, at man har brugt meget tid på at analysere torsdagens hvidrussiske modstander, som man ikke kendte meget til forinden. Han fortæller samtidig, at man vil gå efter at lave minimum et udebanemål.

Af Kristian Porse

Onsdag drager Esbjerg mod Hvidrusland, hvor Shakhtyor Soligorsk venter torsdag aften i det første af to opgør i anden runde af kvalifikationen til Europa League.

Esbjerg-træneren, John Lammers, forklarer, at man har brugt meget tid på at analysere den hvidrussiske modstander, som han indrømmer, at man ikke kendte meget til før lodtrækningen. 

- Shakhtyor Soligorsk er en modstander, som vi ikke kendte alverden til i forvejen, men det gør vi nu. Vi har set dem flere gange, og analyseret på deres stærke og svage sider, så vi føler os så godt forberedte som overhovedet muligt, siger han ifølge Esbjergs hjemmeside. 

Den gode forberedelse bliver da også nødvendig, hvis Lammers' tropper skal nå målet for kampen. Cheftræneren forklarer nemlig, at man går efter at få et godt resultat med hjem fra Hvidrusland, og det indebærer, at man går benhårdt efter at lave minimum et udebanemål.

- Vi tager til Hviderusland for at få et godt resultat, og det er det, vi er indstillet på at kæmpe for, selvom det bliver en hård opgave. Det er svært at sige, hvad et godt resultat derovre er, da det afhænger en del af kampens udvikling, men der er ingen tvivl om, at vi vil gå efter at lave mindst et udebanemål, som i sidste ende kan blive meget værdifuldt. 

Kampen mellem Shakhtyor Soligorsk og Esbjerg fløjtes i gang torsdag kl. 19.00. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus