• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Pirchert

Lüftner om møde med FC Zlin: De spiller kun på kontraangreb

FCK-spilleren, Michael Lüftner, har tidligere mødt FC Zlin, og her blev han ikke synderligt imponeret.

Af Oliver Pirchert

Ståle Solbakken forhører sig muligvis hos sin tjekkiske forsvarsspiller, inden FC København møder FC Zlin i Tjekket på torsdag. Tjekken mener nemlig, at FC København bare skal holde øje med modstandernes omstillingsspil.

- Jeg var med til at tabe til Zlín i sidste sæson for Slavia Prag i pokalsemifinalen. Der spillede de på kontraangreb, og det var også sådan, de scorede. Sådan er FC Zlín, det er kun kontraangreb, siger Michael Lüftner til Ritzau. Forsvarsspilleren tøver desuden ikke med at kalde mandskabet for et "gennemsnitligt hold fra Tjekkiet".

Den tjekkiske spiller bemærker også, at den danske Superliga ligger et niveau over den tjekkiske topliga, og derfor skal gæsterne også indtage favorit-værdigheden.

Michael Lüftner forventer derfor en sejr til FC København, der endnu ikke har snuppet de tre point i Europa Leagues gruppespil. Skulle FC København hente en sejr i Tjekkiet, kan Ståle Solbakkens mandskab potentielt overtage førstepladsen. Det ville dog kræve, at Lokomotiv Moskva ikke vinder mod FC Sheriff.

Til kampen i Tjekkiet har FCK-manageren valgt at se bort fra Benjamin Verbic, Carlos Zeca og Nicolai Boilesen. Det giver i stedet plads til 18-årige Jonas Wind, der kan få debut på førsteholdet. Opgøret spilles på torsdag klokken 21.05.

Superliga

Mere Superliga

Fokus