Europa League Oliver Pirchert

Lumb før russisk møde: Russere har lidt en opgivende attitude

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Michael Lumb vil nødigt undervurdere de kommende modstandere, FC Krasnodar, i Europa League kvalifikationen. Dog er forsvarsspilleren ikke i tvivl om modstandernes svagheder.

Af Oliver Pirchert

Den 29-årige forsvarsspiller, som selv har haft kontrakt med russiske Zenit Skt. Petersborg fra 2010 til 2013, er klar over, at Krasnodar ikke bliver en walk-over for Lyngby-mandskabet.

- De har hentet en masse, dygtige fodboldspillere, og det er et hold, der har satset stort de sidste par år, indleder Michael Lumb sine tanker i et video-interview med klubbens hjemmeside.

På den anden side har forsvarsspilleren dog en plan til at kunne drille det russiske hold i topform.

- Der er ingen tvivl om, at vi i hvert fald skal turde at holde på bolden og spille os ud af deres pres. Russere har lidt en opgivende mentalitet, når tingene ikke går deres vej, og derfor går vi over og tager vores chance, konstaterer Michael Lumb til hjemmesiden.

Også assistenttræner Thomas Nørgaard ser frem til mødet med russiske FC Krasnodar.

- Vi skal lykkes med at ligne os selv og tage den mentalitet med i kampen, som vi plejer. En tro på at vi kan vinde og en robusthed i forhold til at spille uden bold skal vi have fundet frem, tilføjer Thomas Nørgaard i video-interviewet.

FC Krasnodar er kommet flyvende fra start med to sejre og en andenplads i den russiske topliga. På torsdag kl. 19 drager Lyngby BK til Rusland i håbet om videre avancement i Europa League kvalifikationen.