• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Morten Jørgensen

Mæhle med i nulløsning for Genk

Mæhle med i nulløsning for Genk
Foto: Getty Images

Slavia Prag og Genk spillede 0-0 i den første 1/16-finale i Europa League, hvor Joakim Mæhle spillede fuld tid.

Af Morten Jørgensen

Både Slavia Prag og Genk har mødt dansk modstand i denne sæson, og de to klubber endte hver især med at være FC København og Brøndby overlegne. Torsdag aften tørnede de så sammen i 1/16-finalerne.

Hjemme i den tjekkiske hovedstad var Slavia Prag det farligste hold foran mål, men det lykkedes ikke at omsætte de mange afslutninger mod Genks mål, og da den belgiske storklub heller ikke var i stand til at score, endte opgøret 0-0.

Den tidligere AaB-spiller, Joakim Mæhle, spillede hele kampen på højre back for Genk, og han blev kampen igennem udfordret af blandt andre Peter Olayinka og Jaromir Zmrhal, men han kunne glæde sig over, at det lykkedes at holde nullet.

Der er returkamp i Belgien på torsdag i næste uge. Først skal begge klubber dog på svære opgaver i deres hjemlige ligaer, hvor Slavia Prag møder Viktoria Plzen, mens Genk skal møde Club Brügge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.