• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Andreas Arp

Malmö-dansker efter stor triumf: Tæt på perfekt præstation

Foto: Getty Images

Malmö FF's danske forsvarspiller Lasse Nielsen fremhæver hele holdet, efter at svenskerne torsdag aften vandt med 2-0 over Besiktas.

Af Andreas Arp

Det var ikke kun FC København, der torsdag aften leverede en stor præstation i Europa League-gruppespillet. Også de svenske mestre Malmö FF med de tre danskere Lasse Nielsen, Anders Christiansen og Søren Rieks gjorde det fremragende.

Hjemme i Malmø mødte de nemlig det tyrkiske storhold Besiktas, og den kamp vandt svenskerne såmænd med 2-0:

- Det er helt fantastisk, og det giver hele holdet et løft. Fansene gav os de sidste to til tre procent, som er nødvendige for at slå så store hold. Skal man slå Besiktas, er det nødvendigt, at alle spillere sammen med publikum gør en en stor indsats. Det er derfor svært at fremhæve enkelte spillere, da holdet var tæt på at levere en perfekt præstation, sagde forsvarsspilleren Lasse Nielsen efter kampen til FotbollDirekt.se.

Han fortsatte:

- Det er måske ikke den største kamp, jeg nogensinde har vundet, men efter vi tabte til Genk, spekulerede vi i, om Europa League-holdene simpelthen bare var på et andet niveau end os. Derfor var det også ekstra rart at vise, hvad vi kunne, siger Lasse Nielsen.

Med sejren er alt lige i Gruppe I efter de første to spillerunder. Både Besiktas, Malmö FF, Genk og Sarpsborg har således tre point. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus