• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Kenneth Jensen

Malmö-dansker om Bendtner: Vi har ikke talt om ham

Malmö FF-dansker Anders Christiansen har stor respekt for sin kommende modstander fra FC København og Nicklas Bendtner, men det er ikke en spiller, han frygter.

Af Kenneth Jensen

Han starter med al sandsynlighed ikke på banen, når Malmö FF og FC København mødes torsdag aften i Malmø, men der er fra hjemmeholdets side alligevel en sund respekt for 31-årige Nicklas Bendtner fra FCK.

Bendtner skrev på sidstedagen i det danske transfervindue under på en aftale med FC København, der løber frem til årsskiftet, og selv om Bendtner fortsat er et stykke fra topform og endnu ikke er kommet på tavlen i de fire kampe, han har spillet for FCK, er der sund respekt for den danske angriber - også selv om det ikke er en spiller, de har særligt forberedt sig på i Malmö FF.

- Jeg synes, han er en af de bedste angribere, vi har haft i dansk fodbold, og når han er i topform, er han fantastisk dygtig. Men jeg tror ikke, vi (Malmö FF-truppen) har talt om ham en eneste gang, sagde Anders Christiansen på onsdagens pressemøde før kampen.

Og selv om der er respekt for det, Bendtner tidligere har lavet i fodboldkarrieren, er der ikke en stor tro på, at han skriver sig ind i FCK-historien med et mål torsdag aften.

- Så skal han på banen først, og det tror jeg ikke sker, lød det fra "AC".

Der er kampstart 21.00, og opgøret sendes på 6'eren.

Hjemmeholdet Malmö FF tabte første opgør i Europa League-gruppespillet til Dynamo Kiev med 0-1, mens FC København vandt i første runde med 1-0 over FC Lugano.

Superliga

Mere Superliga

Fokus