Malmö kæmpede sig til enkelt point mod Lugano

FC Lugano havde de fleste og største chancer, men det lykkedes Malmö FF at få 0-0 med fra torsdagens Europa League-opgør i Schweiz.

Malmö FF skulle torsdag aften på besøg hos FC Lugano, og da Anders Christiansen døjer med en skade, havde Uwe Rösler fundet plads til to danskere i sin startopstilling.

Lasse Nielsen startede i midterforsvaret, og Søren Rieks var med på venstrekanten. Jonas Knudsen startede derimod opgøret på bænken.

Knudsen kunne herfra overvære en første halvleg, hvor Malmö aldrig fandt rytmen. Men det samme gjorde sig gældende for de schweiziske værter, og stillingen havde ikke ændret sig, da dommer Giorgi Kruashvili fløjtede til pause efter 45 minutter.

Set fra et dansk synspunkt var det største højdepunkt, at Lasse Nielsen kort inden pausefløjt blev tildelt et gult kort.

I anden halvleg begyndte tilskuerne at få mere underholdning for pengene, efterhånden som kampen skred frem.

Carlinhos fik en god hovedstødsmulighed efter en times spil, som Johan Dahlin afværgede på fabelagtig vis, og få minutter senere misbrugte Filip Holender en stor chance inde i svenskernes felt.

Værternes Marco Aratore sparkede desuden snært forbi den ene stolpe efter godt 70 minutter.

Der begyndte efterhånden at tegne sig et billede af, at FC Lugano var nærmest et føringsmål, og med omtrent 20 minutter tilbage af kampen blev Jonas Knudsen sendt på banen.

Et kvarters tid efter sin indskiftning kunne den danske venstreback se Aratore sende endnu et fornuftigt spark af sted mod Malmö-buret ovenpå en flot soloaktion. Igen blev forsøget dog reddet af Dahlin.

Opgøret sluttede derfor uden både scoring og vinder.

Det betyder, at Malmö har fem point efter fire gruppekampe, mens FC Lugano har to af slagsen.