Memphis drev gæk med Rømer og sendte FC Midtjylland ud af Europa League

Manchester United kom bagud tidligt, men overvandt FC Midtjyllands sejr fra Herning og gik sikkert videre i Europa League på en samlet sejr på 6-3.

FC Midtjylland skulle levere endnu et mirakel, hvis Danmark fortsat skulle have et hold med i ottendelsfinalerne af Europa League. De skulle have minimum et nederlag på et mål, hvori de scorede minimum to mål med hjem - ergo kunne også en uafgjort eller sejr sende dem videre.

Det startede godt, da Pione Sisto efter 28 minutter sendte Manchester United i sænk, præcis ligesom han gjorde i Herning. Med nogle flotte driblinge og en fin afslutning sørgede han for at midtjyderne kom på 1-0.

Føringen holdt dog ikke længe, da Memphis, der den første halve time, og for resten af kampen, drev gæk med André Rømer, der spillede en forfærdelig kamp over for den teknisk stærke hollænder, lagde et indlæg indover, hvor Bodurov rettede bolden i eget net til 1-1.

Med få minutter til pause, nedlagde André Rømer en Manchester United-spiller i straffesparksfeltet, og det betød straffespark til hjemmeholdet, som Mikkel Andersen på flot vis reddede, selvom det var et ganske svagt spark af Juan Mata.

Inden kampen gik i gang måtte Anthony Martial udgå fra opvarmningen, da han blev skadet. Det betød at Marcus Rashford måtte indgå i startopstillingen til sin officielle debut for klubben. Den tillid takkede han for i det 64. minut, hvor han scorede til 2-1, og så var de to hold på vej mod forlænget spilletid.

Det blev dog 11 minutter senere afblæst, da Rashford endnu engang stod det rette sted til at gøre det til 3-1.

Rashfords andet mål ændrede dog ikke på Midtjyllands plan - de skulle fortsat kun score et mål for at gå videre.

Den mulighed forsvandt, da Memphis sparkede en bold op på armen af Kian Hansen i det 85. minut, som modtog en advarsel. Ander Herrera bankede straffesparket i mål og slog FC Midtjylland ud af Europa League.

Minuttet efter fik en frustreret André Rømer nok. Han hev Memphis i trøjen, modtog sit andet gule kort og måtte gå tidligt i bad.

Manchester United er derfor, trods mange skader og spillemæssig krise, videre i turneringen, og FC Midtjyllands mirakelresultat fra Herning blot et godt minde.