• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Mikael Anderson tror stadig på FCM's chancer: Der er lavet større comebacks

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-midtbanespilleren Mikael Anderson lykkedes ikke med at ændre på kampens udfald mod Rangers torsdag aften.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland tog torsdag aften hul på Europa League-kvalifikationen, hvor de hoppede ind i tredje runde mod Rangers FC. Dog kan det også se ud til, at man ikke kommer meget længere efter et hjemmebanenederlag på 2-4.

Undervejs i kampen sendte midtjyderne Mikael Anderson ind, som tidligere i sæsonen har været med til at hive kaniner op af hatten i de sidste minutter. Sådan blev det ikke denne gang, men selvom udgangspunktet ikke er det bedste, så tror han stadig på det, at det kan lade sig gøre, at man kan lave et stort resultat, som kan sende den midtjyske klub videre.

- Man har set større comebacks end dét. Hvis vi spiller vores livs kamp, så kan det sagtens lade sig gøre. Det er klart. Vi skal spille vores bedste kamp, og så er alt muligt, forklarer midtbanespilleren til tipsbladet.dk

Torsdagens opgør har han det dog ikke godt med, og det var tale om rigtig træls kamp for ham.

- Vi lykkes ikke med særlig meget, og det gør jeg heller ikke selv, så det var en svær kamp at komme ind i, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, at vi rammer en periode i anden halvleg, hvor vi føler, at nu er vi på vej tilbage. Vi føler, at vi er tæt på, men så kommer deres fjerde mål, hvor man bare tænker 'årrh træls'. Det er som om, at luften ryger ud der. Der kunne man godt mærke, at det ville blive svært, lyder det fra Mikael Anderson.

Returkampen spilles på Ibrox på torsdag i næste uge klokken 20.45.

Superliga

Mere Superliga

Fokus